PRULLANS RENOVA EL NUCLI ANTIC MANTENINT L'ASPECTE 'RÚSTIC'

L'ajuntament de Prullans ja ha començat a renovar el nucli antic de la població. L'actuació preveu millorar la xarxa de sumbistraments i el ferm. Des del consistori han remarcat que el projecte mantindrà l'aspecte 'rústic que ha de tenir un poble muntanya'.

L'ajuntament de Prullans ja ha començat a renovar el nucli antic de la població. L'actuació preveu millorar la xarxa de clavegueram i la resta de subministraments, que quedaran soterrats, i al mateix temps renovar el ferm. Des del consistori han remarcat que els carrers mantindran l'aspecte 'rústic' d'un poble de muntanya.

L'actuació inclou la plaça Major, els dos trams de carrer que hi donen accés, el carrer de la Torre i un tram del carrer Major. Els treballs, que van començar al març, també han permès solucionar problemes d'humitats que s'havien detectat en algunes cases, els quals provenien de diverses esquerdes dels tubs de clavegueram. Tot plegat, contribuirà a atreure nous visitants a la localitat.

El cost de l'actuació és de 420.000 euros finançats per la Generalitat, a través del Pla únic d'Obres i Serveis, i, en menor mesura, per la diputació de Lleida. D'aquesta manera, l'aportació de l'ajuntament s'ha situat en un 10% del total. És, doncs, un dels projectes urbanístic més importants que s'han fet al municipi en els últims anys.

Parlen al Vídeo: ALBERT MAURELL, ALCALDE DE PRULLANS