PUIGCERDÀ CREARÀ UNA TAULA DEL TAXI PER OPTIMITZAR EL SERVEI

Considera que cal adequar el transport públic a la demanda actual i que aquest no suposi una despssa innecessaria per al consistori.

L'ajuntament de Puigcerdà vol reformular el servei de taxi bus que ofereix al municipi. Considera que cal adequar el transport públic a la demanda actual i que aquest no suposi una despesa innecessaria per al consistori. Per això crearà una Taula del Taxi formada per representants de l'ajuntament i taxistes per estudiar noves rutes, horaris i tipus de servei que cal oferir. 

L'equip de govern té clar que cal mantenir el servei de taxi a Puigcerdà i que s'ha de treballar per donar-lo a conèixer.

Els nous horaris i circuits es dissenyaran amb les dades que tenen els professionals, les quals indiquen els moments i les parades amb més demanda.   Age i Vilallobent o la Colònia Simon son alguns dels punts més concorreguts, a més de l'Hospital de Cerdanya. 

El servei de taxi el té concessionat l'empresa Ràdio Taxi Puigcerdà. Des de l'ajuntament han indicat que la licitació va caducar fa temps i que s'ha anat prorrogant fins l'actualitat.

Parlen al vídeo: FRANCESC ARMENGOL, 1r TINENT D'ALCALDE I REGIDOR DE MOBILITAT DE PUIGCERDÀ