PUIGCERDÀ ES PREPARA PER A CINC DIES DE FESTA MAJOR DEL ROSER

PUIGCERDÀ ES PREPARA PER A CINC DIES DE FESTA MAJOR DEL ROSER, QUE COMENÇARÀ DIJOUS A LA NIT I S'ALLARGARÀ FINS DILLUNS. EL CARTELL COMPTA AMB PROPOSTES PER A TOTS ELS GUSTOS COM CONCERTS, ESPECTACLES INFANTILS O UN ESCAPE ROOM.

Puigcerdà es prepara per encetar aquesta setmana la festa major del Roser. L'ajuntament ja ha donat a conèixer el programa de la festa, que arrencarà dijous a la nit amb la representació de 'El malalt imaginari”, a càrrec de la companyia Inestable Ceretana. 

Divendres, dissabte i diumenge s'ha programat activitats per a tots els gustos i edats, com ara espectacles infantils, cercaviles de gegants, havaneres, Dj's, correfoc, vermut electrònic, castells o ball de nit. A destacar el concert d'Obeses de divendres a la nit a la plaça del Call

Com a novetat, un scape room familiar dissabte al matí, anomenat Missió Espacial.

Un any més, nyerros i cadells s'enfrontaran en diverses proves per ser la colla guanyadora de la festa d'enguany, unes proves que començaran dijous al vespre.

La festa major del Roser s'allargarà com sempre fins dilluns, festiu local. Aquest darrer dia hi haurà la tradicional pujada refrescant a l'estany, jocs aquàtics, cercavila de gegants o sardanes. El concert de tarda i ball de nit a càrrec de l'orquestra Selvatana posarà punt final a la festa major d'enguany.