PUIGCERDÀ RENOVA EL MOLL DE L'ESTANY AMB FUSTA MÉS RESISTENT

Ja han finalitzat els treballs de renovació de les fustes que formen el moll de l'entorn de l'estany de Puigcerdà. S'han col·locat fusta amb més durabilitat.

Ja han finalitzat els treballs de renovació de les fustes que formen el moll de l'entorn de l'estany de Puigcerdà. Es tracta d'una actuació de millora d'aquest espai emblemàtic que ha consistit en canviar tota la fusta que amb el temps i el desgast del fred i la humitat havia quedat malmesa i en alguns trams irregualar. 

L'actuació ha consistit en renovat tota la passera lateral de l'estany, la zona de l'embarcader i també un dels extrems del perímetre de la bassa. La fusta tractada que s'ha col·Locat és   , la qual té més durabilitat.

El projecte ha suposat una la inversió d'uns 155.000. euros i els treballs els realitza l’empresa cerdana Tècniques de Muntanya SL.

Els treballs han permès millorar aquesta zona del Parc Schierbeck just abans de la temporada d'estiu, tot i que aquesta zona és concorreguda i fotografiada al llarg de tot l'any.