PUIGCERDÀ ESTRENA LA RENOVADA AVINGUDA PIRINEUS

Ja han finalitzat les obres de remodelació de l’avinguda Pirineus de Puigcerdà. La remodelació ha tingut un cost de 150.000 euros i ha permès donar a aquest eix un aspecte de passeig.

Ja han finalitzat les obres de remodelació de l’avinguda Pirineus de Puigcerdà. Després de diverses setmanes de treballs, el vial presenta un nou aspecte, amb voreres més amples, nou mobiliari i nou arbrat. També s'ha aprofitat per eliminar barreres asquitectòniques i fer que l'avinguda sigui més agradable per als vianants. De fet, l'equip de govern volia donar-li un aspecte més de passeig, ja que es tracta d'un dels principals accessos al barri de l'estació  i un dels eixos viaris d’entrada i sortida de Puigcerdà. Des d’aquesta avinguda s’accedeix també a la zona dels ascensors que condueixen a la plaça de l’Ajuntament i al nucli històric i comercial. 

Cal recordar que l'Avinguda Pirineus compta amb diversos comerços i establiments de restauració. Alguns d'ells, tindran a partir d'ara un espai adequat per a terrassa. 

L'equip de govern va plantejar-se convertir el vial en un carrer d’un únic sentit per als vehicles, però finalment va optar per mantenir els dos sentits per no congestionar el carrer de l'estació i la cruïlla de l'avinguda Catalunya, on hi ha una estació de servei i un hotel. 

La remodelació ha tingut un cost de 150.000 euros, finançats per l’Ajuntament de Puigcerdà.