EL CONSELL COMARCAL ADQUIREIX UN NOU LOCAL PER AMPLIAR SERVEIS SOCIALS

El Consell Comarcal de Cerdanya ha adquirit un nou local per ampliar les dependències de Serveis Socials. Aquest esta situat a tocar de l'actual. La compra s'ha realitzat per un import de 360.000 euros.

El Consell Comarcal de Cerdanya ha adquirit un nou local per ampliar les dependències de Serveis Socials. El nou local es troba situat al carrer Alfons I número 52 i Avinguda Higini de Rivera nçumero 7 de Puigcerdà, a tocar d'on són actualment Serveis Socials. La compra s'ha realitzat per un import de 360.000 euros.

Amb la compra del nou local, l'ens cerdà podrà disposar de més espai per millora l'atenció a les persones i també guanyar nous espais per al personal. De fet, el primer pas per aconseguir-ho va ser la renovació de l'actual local, que va reobrir totalment remodelat fa un any i mig. Les obres, que es van allargar més d'un any, van permetre crear una zona de treball per a facilitar la coordinació de les persones treballadores i, al mateix temps, disposar de despatxos i sales per atendre els usuaris i usuàries de manera personalitzada. En aquell cas, els treballs van suposar una inversió de 245.000 euros, dels quals el Consell Comarcal va obtenir  subvenció del PUOSC de 167.000 euros.