PUIGCERDÀ HA RECUPERAT EL PARC DE NADAL ENTRE LES PROPOSTES INFANTILS

Les propostes adreçades als infants han estat les més destacades de la programació de Nadal, a Puigcerdà, amb la recuperació del Parc de Nadal, al pavelló poliesportiu, que ha complementat el casal ‘La Quitxalla Winter’.

Puigcerdà ha recuperat aquestes festes les propostes tradicionals, d’abans de la pandèmia, com és el cas del Parc de Nadal. L’activitat, que s’ha dut a terme durant 4 dies, al pavelló poliesportiu de la localitat, ha agrupat, tant famílies residents com visitants, aprofitant l’elevada afluència de turisme a la comarca. La proposta combina la vessant lúdica i educativa a través de tallers i jocs. 

Les activitats adreçades als infants, han estat les principals protagonistes, amb el casal ‘La Quitxalla Winter’, que s’ha complementat amb el Parc de Nadal. 

El campaments itinerant del Patge Fumera, l’Estel de Nadal i l’arribada dels Reis han estat alguns dels moments més esperats d’aquestes festes. D’entre les propostes esportives en destaca la Cursa Solidària de Sant Silvestre, amb rècord d’inscrits. 

Les festes de Nadal també han comptat amb diferents propostes culturals, entre les quals en destaquen les cantades de nadales. 

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ