LA CAVALCADA DE REIS TANCA EL MÓN MÀGIC DE LES MUNTANYES A LA SEU D’URGELL

L’ajuntament de la Seu d’Urgell valora positivament el retorn a la normalitat del Món Màgic de les Muntanyes, que ha comptat amb una setantena de propostes, i que ha tancat amb l’arribada dels Reis, amb barques de ràfting al Parc Olímpic del Segre.

Balanç positiu del Món Màgic de les Muntanyes, a la Seu d’Urgell, que després de dos anys de restriccions, per la pandèmia, ha recuperat la normalitat. Entre les activitats en destaca el teatre ‘El Rescat dels Minairons’, amb gairebé dues mil entrades venudes. Des de l’ajuntament en valoren positivament que les propostes s’hagin tornat a organitzar sense aforament ni inscripcions. 

El Parc de Nadal, que s’ubicava al poliesportiu, s’ha substituït per diferents tallers, espectacles, inflables i contacontes, per crear ambient a tota la ciutat. Per al públic juvenil també s’han organitzat una desena de propostes, amb concerts, activitats esportives i un paintball amb pistoles làser. 

La programació ha tancat amb la cavalcada de Reis, els quals han tornat a arribar amb barques de ràfting, al canal del Parc Olímpic del Segre. La benvinguda ha anat a càrrec dels Diables de l’Alt Urgell, amb un castell de focs i seguidament s’ha iniciat la cavalcada, que ha comptat la col·laboració d’unes tres-centes persones. 

La programació nadalenca, a la Seu d’Urgell, ha tancat amb una setantena de propostes. 

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, ALCALDE LA SEU D’URGELL