EL CADÍ LA SEU ACONSEGUEIX LA SETENA VICTÒRIA A LA LLIGA

El Cadí La Seu s’emporta la setena victòria de la Lliga, per 62 a 81, davant el Durant Maquinaria Ensino, en un partit intents, que les urgellenques han aconseguit capgirar en l’últim quart. Les de la Seu s’enfronten aquesta setmana a l’eliminatòria per continuar a l’EuroCup Women.

Setena victòria a la Lliga per al Cadí La Seu, que ha aconseguit superar el Duran Maquinaria Ensino, amb un resultat de 62 a 81, en un partit que s’ha capgirat a la segona meitat. La setzena jornada, de la competició estatal, ha començat amb desavantatge per a les urgellenques, que tot i mantenir la intensitat, el descans ha arribat amb un resultat de 45 a 37, a favor de les rivals. 

La segona part del partit ha continuat amb el marcador a favor de les locals i ha tancat el tercer quart per 57 a 54. Les blanc i blaves han capgirat el partit durant els últims minuts, agafant distància al marcador. Amb 16 triples, les urgellenques han tancat el partit amb un resultat de 62 a 81. 

El Cadí La Seu viatjarà aquesta setmana a Lisboa, per aconseguir passar a la següent fase de l’EuroCup Women, davant el Benfica. 

Parlen al vídeo: JORDI ACERO, ENTRENADOR CADÍ LA SEU