PUIGCERDÀ POSA A LA VENDA LES ENTRADES DE LA FESTA DEL TRINXAT
Puigcerdà ha posat a la venda aquest dilluns les entrades per assistir a la 28a Festa del Trinxat, que tindrà lloc el 22 de febrer. Enguany se celebrarà la segona edició del concurs entre els restaurants col·laboradors. (Societat)
Puigcerdà ha posat a la venda aquest dilluns les entrades per assistir a la 28a edició de la Festa del Trinxat, que tindrà lloc el proper 22 de febrer. Com aquests últims anys, s’han creat moments de cua a primera hora del matí per adquirir els tiquets, quan l’Oficina de Turisme encara no havia obert. En poc més d’una hora ja s’havien venut unes 500 entrades, una mostra de l’èxit que desperta cada any aquesta festa.
El consistori ha posat a la venda unes 900 entrades per assistir al sopar i s’espera que s’exhaureixin en pocs dies. El preu ha passat de 30 a 35 euros per comensal.
Enguany, per segon any consecutiu, es durà a terme el concurs “Trinxat de l’Any”, una competició culinària on el jurat popular tindrà en compte aspectes com la textura, gust el cuinat de la rosta, l’originalitat o l’emplatat. Tot per determinar quin restaurant mereix emportar-se el títol.
L’edició d’enguany tindrà també alguns canvis en el menú, ja que s’ha volgut donar més protagonisme al plat estrella. Per això, se servirà una taula de formatges i embotits de la zona, un entrant i seguidament el trinxat. Hi col·laboraran una dotzena de restauradors, Cuina Pirinenca i les pastisseries de Puigcerdà, les quals elaboraran les postres.
Parlen al vídeo: BARRAGAN, TÈCNICA DE L’OFICINA DE TURISME DE PUIGCERDÀ