PUIGCERDÀ PRESENTA UNA VINTENA D’ESDEVENIMENTS ESPORTIUS AQUEST 2023

La Copa Puigcerdà de Patinatge Artístic dona el tret de sortida al calendari esportiu de la ciutat, que programa una vintena d’esdeveniments aquest 2023. Entre les propostes destacades hi ha el retorn de la Marxa Ciclista Tres Nacions i la quarantena edició de la Cursa Popular d’Age.

L’ajuntament de Puigcerdà presenta el calendari Esportiu d’aquest 2023, amb més d’una vintena de proves. Entre les propostes en destaca la Puigcerdà Fons, que es celebrarà al març per manca de neu; el retorn de la Marxa Ciclista Tres Nacions i la Cursa Popular d’Age, que celebrarà la quarantena edició. A part dels esdeveniments habituals, també s’incorporen novetats al calendari. 

Enguany també s’organitza una pedalada popular, la mitja marató, que seguirà amb el format de l’edició anterior, per fer-la més participativa i la Travessa de l’Estany recupera enguany la cursa federada, que es suma a la popular. 

L’ajuntament organitzarà, el 3 de març, la festa del voluntariat d’esports, com a reconeixement a totes aquelles persones que fan possible l’agenda esportiva. 

D’altra banda, l’àrea d’esports del consistori ha fet una renovació a la imatge gràfica amb un nou logotip i un web millorat. 

La programació del calendari esportiu s’inicia aquest cap de setmana, amb la Copa Puigcerdà de Patinatge Artístic.

Parlen al vídeo:

MAR QUERA, REGIDORA D’ESPORTS DE PUIGCERDÀ

XAVIER GUIU, TÈCNIC D’ESPORTS DE PUIGCERDÀ