PUIGCERDÀ TANCARÀ LA PISTA DE GEL PER RENOVAR LA COBERTA I LA TANCA

L'ajuntament de Puigcerdà i el Club Poliesportiu tenen previst renovar la coberta i la tanca perimetral de la pista de gel. Els treballs començaran a finals de primavera o a principis d'estiu. Aquesta obra suposarà una inversió d'uns 400.000 euros, finançats al 50% entre el consistori i el club esportiu.
És una de les principals inversions d'aquest any que, de fet, havia d'executar-se durant el 2021. Finalment, però, l'equip de govern ha confirmat que la pista tancarà uns mesos, un cop acabin les competicions esportives, per poder desenvolupar-hi les obres de millora.

Es preveu que un cop comencin els treballs, aquests s'enllesteixin en un termini de quatre mesos. El volum de l'obra fa preveure que a partir del setembre i durant unes setmanes els clubs esportius que hi entrenen, és a dir, el d'hoquei gel, el de patinatge artístic i el de cúrling, hauran de buscar una alternativa per mantenir la seva activitat. En aquest sentit, des del consistori han volgut concentrar les obres de la coberta i la tanca al mateix moment per reduir els mesos de tancament de les instal·lacions. 

Des de l'ajuntament han recordat que en els últims anys s'han fet diverses actuacions de millora a aquest equipament. El 2016 es va renovar la meitat dels compressors i la maquinària de la pista i el 2018 es va fer la resta. També s'ha renovat la il·luminació. Aquestes actuacions van suposar una inversió d'uns 400.000 euros, per tant, amb la renovació de la coberta i la tanca s'hauran invertit prop d'un milió d'euros en millorar la pista de gel.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ