RETORNA EL CONCURS DE DICTAT PLURILINGÜE QUE REUNEIX UNS 150 ALUMNES DE L’ALT URGELL

El Concurs de Dictat Plurilingüe ha celebrat la setena edició, amb la participació de gairebé 150 alumnes de secundària de l’Alt Urgell. L’activitat busca la cooperació entre els i les joves, per això el text final s’entrega per parelles.

Prop de 150 alumnes de centres educatius de tot l’Alt Urgell han participat, en la setena edició, del Concurs de Dictat Plurilingüe, que ha tingut lloc a la Seu d’Urgell. Els participants s’han dividit en diferents aules de l’Escola Oficial d’Idiomes i del Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu. La proposta ha estat la primera vegada que es realitza, després de la pandèmia.

Els textos de l’activitat, enguany, han estat d’escriptores contemporànies. Segons el nivell s’ha fet un dictat més o menys llarg, d’entre 10 i 20 línies. La particularitat de la proposta és que la participació és fa en parelles, tot i que normalment els dictats es fan de forma individual. 

Els 24 guardonats rebran un lot de productes culturals, el dia 30 de març. L’activitat és una iniciativa del Servei Educatiu Alt Urgell – Cerdanya, l’Escola Oficial d’Idiomes, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell. 

Parlen al vídeo: MERCÈ SOLANELLES, DIRECTORA EOI LA SEU D’URGELL