RITA BARBER TANCA A LA SEU D’URGELL EL FESTIVAL INTERFADO

La menorquina Rita Barber clou l’onzena edició del Festival Internacional de Fado de Catalunya, amb un concert del seu darrer disc ‘De mar amar’. L’acte tindrà lloc aquest dissabte, 29 d’octubre, a la Seu d’Urgell.

Rita Barber tanca la onzena edició del Festival Internacional de Fado de Catalunya, que tindrà lloc aquest dissabte, 29 d’octubre, a la Sala de la Immaculada, de la Seu d’Urgell. La menorquina presentarà el seu darrer disc ‘De mar amar’, un diàleg entre les músiques de la ribera atlàntica i la mediterrània.

L’artista estarà acompanyada de la guitarra portuguesa i violí de Raúl Sánchez i la viola i guitarra espanyola de Carlos Ramos. Enguany el Festival ha portat a Lleida artistes com Margarida Arcanjo i Joao Caetano.

L’organització de la proposta, que també realitza activitats paral·leles als concerts de Lleida, com una exposició de fotografies o mostres gastronòmiques, no descarta crear-ne també a la Seu d’Urgell, en un futur.
L’esdeveniment és organitzat per la Fundació Orfeó Lleidatà i compta amb el suport, entre altres entitats, dels ajuntaments de Lleida i la Seu d’Urgell.

Parlen al vídeo: CAROLINA BLÀVIA, DIRECTORA ARTÍSTICA FESTIVAL INTERFADO