SALÀS ES REIVINDICA COM A ‘CAPITAL’ PALLARESA DEL COL·LECCIONISME

Salàs de Pallars va celebrar aquest cap de setmana la primera Diada Pallaresa de Col·leccionisme. Mitja dotzena de venedors i nombrosos compradors i curiosos, van complementar la visita a les Botigues Museu de Salàs amb aquesta fira.

Salàs de Pallars va celebrar aquest cap de setmana la primera Diada Pallaresa de Col·leccionisme. Mitja dotzena de venedors i nombrosos compradors i curiosos, molts dels quals van complementar la visita a les Botigues Museu de Salàs amb aquesta fira, van passejar pels carrers d’aquesta població pallaresa que ja fa anys que és coneguda paper la tradició col·leccionista iniciada per Sisco Farràs.

Per Rei, la fira ha estat un bon complement a les visites que s’han fet aquest dissabte a les Botigues Museu, i s’ha mostrat esperançat que aquesta sigui la primera de moltes edicions en les quals hi pugui haver un intercanvi de materials. La trobada ha comptat amb la participació de venedors de material de col·leccionisme vinguts de Barcelona o Vilanova i la Geltrú, entre altres localitats.

Parlen al vídeo: DANIEL REI, IMPULSOR DE LA DIADA PALLARESA DEL COL·LECCIONISME