SAMOSSES VEGANES CUINADES PER LES JOVES DEL TERRITORI

L’oficina Jove ha organitzat un taller de cuina vegetariana per a joves. Forma part del cicle d’activitats de primavera que l’entitat agenda amb l’objectiu de dinamitzar el col·lectiu i oferir tastets de les coses que poden arribar fer a la comarca

Les samosses són un aperitiu tradicional de la Índia. La recepta original conté ou, entre d’altres productes animals. L’Amparo, cuinera del restaurant All Negre de Montardit de Baix, ha ensenyat a un grup de joves d’entre dotze i trenta-cinc anys de la comarca com preparar una versió vegana. 

Aquest taller forma part del cicle d’activitats que l’Oficina Jove agenda dues vegades l’any, a la primavera i a la tardor, amb l’objectiu de dinamitzar el col·lectiu i oferir tastets de les coses que poden arribar a fer a la comarca. 

A part dels cicles estacionals, l’Oficina Jove també dinamitza un centre de socialització i activitats permanent anomenat Espai Jove.

El repte més gran que es troben de cares a la dinamització és el de la comunicació intermunicipal. Per tal de motivar la màxima participació, l’Oficina sol programar als nuclis de més població. 

Parlen al vídeo:

CARLOS SERRANO. DINAMITZADOR JUVENIL DE L’OFICINA JOVE DEL PALLARS SOBIRÀ

GADI ROMERO. TÈCNICA DE JUVENTUT, CULTURA I FESTES DE L’AJUNTAMENT DE SORT