TEMPS DE COL·LABORATORIS: UNA TROBADA DE PROJECTES D’INNOVACIÓ SOCIAL DIGITAL

Tremp ha acollit la jornada ‘Temps de col·laboratoris: impulsant la innovació social digital en l’àmbit local’. S’emmarca en un cicle que vol apropar a la societat projectes d’innovació digital que posin la ciutadania al centre per tractar de forma més eficient els reptes socials actuals.

Tremp ha acollit la jornada ‘Temps de col·laboratoris: impulsant la innovació social digital en l’àmbit local’. La jornada s’emmarca en un cicle que vol apropar a la societat projectes que posin la ciutadania al centre per tractar de forma més eficient els reptes socials actuals. Que les tecnologies digitals es posin al servei de la promoció de la participació ciutadana i que fomentin el seu desenvolupament, aquest és l’objectiu de la jornada. 

S’ha organitzat a l’Epicentre. Ha començat amb una exposició de projectes de terres pirinenques, procedents de Sort, Tremp, La Seu, Vall d’Aran, Vall de Boí i Pont de Suert, entre d’altres.

Seguidament s’ha co-creat un mapatge col·lectiu d’iniciatives, projectes, institucions i espais d’interès per al foment de la innovació social digital i pel foment de les sinergies entre els agents d’innovació de la regió.