JUNTS+ DENUNCIA EL RETARD EN EL PROJECTE DEL TÚNEL DE COMIOLS

Jeannine Abella, va protagonitzar el primer acte de precampanya al Pallars amb el secretari general, Jordi Turull. Es va celebrar al Mirador de Comiols, on Abella va aprofitar per destacar el retard en l'execució del projecte del túnel de Comiols.

La cap de llista de Junts a Lleida, Jeannine Abella, va protagonitzar el primer acte de precampanya al Pallars amb el secretari general, Jordi Turull. Es va celebrar al Mirador de Comiols, una localització que no passa desapercebuda.

Abella va destacar la seva indignació amb el retard en l'execució del projecte del túnel de Comiols, que és vital, assegura, per a la qualitat de vida de la gent del Pirineu i del Pallars Jussà. 

L’alcaldessa d’Isona i Conca Dellà també ha recordat el fet que els pressupostos més expansius no tinguessin en compte el Pirineu, fet que Junts ja va denunciar en el seu moment.

Jordi Turull, per la seva banda, va assegurar que la credibilitat de Salvador Illa en matèria de gestió econòmica per Catalunya és inexistent.

El secretari general lamenta l’exili de més catalans durant la setmana passada pel cas Tsunami, i que el cap de l’oposició no s’hagi pronunciat al respecte.

Parlen al vídeo:

JEANNINE ABELLA. CAP DE LLISTA DE JUNTS+ A LLEIDA

JORDI TURULL. SECRETARI GENERAL DE JUNTS+ PUIGDEMONT