ERC VOL PROMOURE OPCIONS DE FUTUR A L’ALT PIRINEU I ARAN

Esquerra Republicana ha presentat els 10 eixos de treball que tenen previst per a l’Alt Pirineu i Aran. Pepe Vidal i Roser Bombardó, han explicat que per a potenciar la singularitat territorial i oferir un futur digne per a la gent del Pirineu, l’educació, la diversificació econòmica i la qualitat dels serveis són cabdals per a la seva estratègia política.

Esquerra Republicana ha presentat els 10 eixos de treball que tenen previst per a l’Alt Pirineu i Aran. Ho han fet a la seva seu de Tremp, on han explicat com pretenen potenciar la singularitat territorial i oferir un futur digne per a la gent del Pirineu.

Expliquen que en els tres anys que porten al govern, ja han desenvolupat diverses accions enfocades a expandir l’oferta educativa, com ara la descentralització del grau d’infermeria a Tremp, i accions enfocades a millorar les infraestructures del transport per a cohesionar el territori, amb obres com la Variant d’Artesa de Segre.

Esquerra té la voluntat de continuar ampliant el parc d’habitatge social a la regió, i regular l’ús de l’habitatge turístic per a prioritzar que les persones que ja viuen a l’Alt Pirineu i Aran i les que arribin amb voluntat de quedar-s’hi tinguin accés garantit a una llar.

Arrelament, educació, millora de les infraestructures del transport privat i del funcionament del transport públic. Accés a un habitatge digne i accés a la cultura. Promoció de la diversificació econòmica i transformació social cap a una mirada més feminista. Els deu eixos que Esquerra abandera per la campanya del 12M posen al centre la identitat i el desenvolupament de les persones i l’entorn de l’Alt Pirineu i Aran.

Parlen al vídeo: 

PEPE VIDAL. CANDIDAT PIRINENC D’ERC

ROSER BOMBARDÓ. CANDIDATA PIRINENCA D’ERC