ÀNGELS CHACÓN ES REUNEIX AMB ALCALDES DE CERDANYA

La candidata a la presidència de la Generalitat pel Partit Demòcrata, Àngels Chacón, i el president del partit, David Bonvehí, s'han reunit aquest dijous amb els alcaldes de Cerdanya, per tal de copsar les necessitats del territori. La trobada, que ha tingut lloc a l'ajuntament d'Urús, ha servit per intercanviar opinions i recollir propostes de cares al programa electoral. Chacón ha remarcat la importància de fer aquest tipus de reunions per allunyar-se de la 'centralitat territorialitzada'.
Un dels temes que han tractat durant la reunió ha estat el turisme com a motor econòmic de comarques com Cerdanya, molt tocat ara pels efectes de la covid-19. La candidata del PdeCat creu, però, que els territoris no s'han de 'classificar' en un àmbit en concret, sinó que, en el cas del Pirineu, també s'hi han de veure oportunitats empresarials.
Bonvehí ha coincidit amb Chacón en la importància d'escoltar el territori de cares a les properes eleccions catalanes.
El president del PDeCat i la candidata Chacón també han aprofitat la visita per veure el nou local que ha obert recentment el partit a Cerdanya i trobar-se amb alguns associats.
Parlen al vídeo: ÀNGELS CHACÓN, CANDIDATA PRESIDÈNCIA PARTIT DEMÒCRATA - DAVID BONVEHÍ, PRESIDENT PARTIT DEMÒCRATA