ACTIVADA LA TARGETA MONEDER PER A PERSONES ATURADES O EN ERTO PER LA COVID

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha activat la targeta moneder, un ajut que s’adreça a persones empadronades a la ciutat que es trobin a l’atur o que hagin patit un ERTO per part d’empreses amb seu social a la comarca des del 9 de març. Aquest sistema de pagament només es pot fer servir per pagar productes i serveis a les empreses de la capital alt urgellenca adherides al projecte i que estan degudament identificades amb el logotip ‘LaSeuMoneder’. Aquest ajut es pot fer servir fins al 30 de novembre.
Posteriorment, aquest sistema servirà també perquè les associacions empresarials de la ciutat puguin fer campanyes de fidelització si així ho consideren oportú.
Els beneficiaris d’aquest ajut van presentar la seva sol·licitud a les convocatòries publicades pel consistori urgellenc. Des del mes de juliol, s’han obert tres convocatòries, l’última tancada el 31 d’octubre. Tot i que hi ha pendent de resoldre algunes peticions, per ara s’han aprovat ajuts per valor de 18.000 euros. Aquesta mesura s’havia pressupostat inicialment amb 200.000 euros, i forma part del paquet  econòmic de l’Ajuntament per reduir l’impacte provocat per l’estat d’alarma.
Parlen al vídeo: MIREIA FONT, TINENT D’ALCALDE DE DESENVOLUPAMENT LOCAL I OCUPACIÓ