124 FELICITACIONS I 7 MEDALLES DE RECONEIXEMENT AL COS DE MOSSOS DE L’ALT PIRINEU I ARAN

Aquest divendres s'ha celebrat a l’espai cultural La Lira de Tremp el Dia de les Esquadres a la Regió Policial Alt Pirineu i Aran. S’han lliurat cent-vint-i-quatre felicitacions, 7 medalles de bronze i 4 plaques commemoratives a ajuntaments i altres entitats.

Aquest divendres s'ha celebrat a l’espai cultural La Lira de Tremp el Dia de les Esquadres a la Regió Policial Alt Pirineu i Aran.

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha assistit a l'acte, així com la delegada del Govern a Andorra, Anna Vives i Tarrés, i el director dels Serveis Territorials del Departament de Justícia a Lleida, Robert Cabasés.

Durant l'acte s’han lliurat cent-vint-i-quatre felicitacions a mossos d'esquadra de la Regió, que durant el darrer any han actuat meritòriament en algun acte de servei o que acumulen una trajectòria professional dins del Cos destacable. També s'han lliurat 7 medalles de bronze, el màxim reconeixement del Cos, i 4 plaques commemoratives a ajuntaments i altres entitats en senyal d'agraïment per la seva col·laboració en algun acte.