SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE LA VARIANT DE LA POBLA DAVANT LA PREOCUPACIÓ D’ALGUNS VEÏNS

Aquest dimarts al vespre s’ha fet una sessió informativa convocada per l’Ajuntament de la Pobla de Segur per donar detalls sobre les obres de la variant de la N260 planificades pel govern espanyol.

Aquest dimarts al vespre s’ha fet una sessió informativa convocada per l’Ajuntament de la Pobla de Segur per donar detalls sobre les obres de la variant de la N260 planificades pel govern espanyol i explicar el projecte que van rebre el 30 de juliol.

També es vol donar als afectats per les expropiacions de l’obra el temps suficient per valorar el projecte i veure les seves afectacions.

En la sessió hi ha intervingut diversos veïns i veïnes, que han exposat les seves preocupacions pel traçat de la variant i les expropiacions que comportarà, les afectacions que tindrà en diferents sectors, com el comerç, si els vehicles es desvien, o les ocupacions de terrenys que es poden produir per col•locar els desmunts del túnel mentre es facin les obres. Des de l’Ajuntament els han explicat on i fins quan poden presentar al•legacions al projecte.

Parlen al vídeo: MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR