SET CLUBS DE CATALUNYA, ANDORRA I MADRID PARTICIPARAN AL PRIMER TORNEIG CLYTON CADÍ

La primera edició del torneig Clyton Cadí reuneix a més de 250 esportistes a la Seu d’Urgell, els dies 9 i 10 de setembre. L’esdeveniment és organitzat pel Club d’Hoquei i Patinatge Artístic Cadí.

El Club d’Hoquei i Patinatge Artístic Cadí organitza el primer torneig Clyton Cadí, que portarà més de 250 esportistes de 7 clubs de Catalunya, Andorra i Madrid, a la capital alt urgellenca, els dies 9 i 10 de setembre. L’objectiu és crear un punt de trobada i convivència entre jugadors, famílies i aficionats a l’esport, on els més joves tinguin oportunitat de compartir espais amb jugadors de primera divisió. En el torneig hi participen clubs de Masqueda, Reus, Igualada, Madrid, Alpicat, Andorra i l’amfitrió, el Club de Hoquei Cadí; des de les categories base fins a sènior. 

Durant la jornada de dissabte es presentarà la secció d’hoquei patins del club urgellenc per la temporada 2023/2024, tot i que esperen que propostes com el torneig, animin a més infants a unir-se al club.  

El Torneig comptarà amb dues pistes a la zona poliesportiva i hi haurà partits dissabte i diumenge de nou del matí fins el vespre. Les finals es celebraran diumenge, a partir de les 16h de la tarda. 

Parlen al vídeo: ROGER CORRAL, DIRECTOR ESPORTIU DEL CHPA CADÍ