L’ESPAI ERMENGOL ORGANITZA LES ÚLTIMES VISITES ‘LES MURALLES DE LA CIUTAT D’URGELL’

L’Espai Ermengol organitza les últimes visites guiades ‘Les muralles de la ciutat d’Urgell’ els dies 9 i 23 de setembre i es centra en el cicle ‘La ruta del formatge’ per explicar la història del territori a través d’aquest aliment.

L’Espai Ermengol – Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell organitza les últimes visites del cicle ‘Les muralles de la ciutat d’Urgell’. La proposta, que s’ha dut a terme des del passat abril, ja compta amb places exhaurides per aquest dissabte, dia 9, i ha obert inscripcions per l’última visita, el 23 de setembre. Les visites permeten explicar el patrimoni urbanístic de la ciutat a través del centre històric i del jaciment arqueològic al pati de les Monges, el qual encara s’estudia i a la tardor es cobreix per protegir-lo de la climatologia. 

L’equipament es centra ara en el cicle ‘La ruta del formatge’ amb visites guiades per explicar la història del territori a través del formatge i la importància de la producció lletera pel desenvolupament socioeconòmic. 

Dins la programació de l’Espai Ermengol, el següent dimecres, 13 de setembre, s’organitza una visita guiada a l’exposició ‘Roda, Pedal i Pinyó. Històrica del ciclisme a l’Alt Urgell’. 

Parlen al vídeo:  ANNA LÓPEZ, TÈCNICA DE L’ESPAI ERMENGOL