UNA TRENTENA DE COMERÇOS DE LA SEU D’URGELL PARTICIPEN EN L’ACCIÓ ‘BOTIGUES AL CARRER’

La Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell ha celebrat una nova edició de ‘Botigues al carrer’, coincidint amb la festivitat de Mertixell, a Andorra. Una trentena de comerços han ofert productes de final de campanya d’estiu i novetats.

La Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell ha organitzat una nova jornada de ‘Botigues al carrer’, coincidint amb la Diada de Meritxell a Andorra. L’organització busca aprofitar el tancament de comerços al Principat, en motiu de la festivitat nacional, per promocionar les botigues locals, i han valorat positivament l’augment de visitants. 

L’acció comercial s’ha dut a terme de deu del matí a vuit del vespre, amb la participació d’una trentena d’establiments, que han sortit al carrer per oferir articles diversos a preus rebaixats, pel final de la campanya d’estiu, però també per mostrar les novetats de tardor. 

Entre l’oferta hi ha hagut roba, calçat, bijuteria, productes per la llar, joguines, flors, gastronomia i productes artesanals. Durant el dia hi ha hagut parades de productes gastronòmics, activitats infantils i animació. 

Parlen al vídeo: NÚRIA CAPDEVILA, UBSU