SORT BUSCA PISOS PER A PERSONES AMB RISC D’EXCLUSIÓ SOCIAL

El Club Social Pallars, l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i l’Ajuntament de Sort fan una crida conjunta per a llogar pisos a persones amb risc d’exclusió social.

Sort fa una crida per a llogar pisos a persones amb risc d’exclusió social. L’acció es realitza conjuntament des del Club Social Pallars, l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i l’Ajuntament de Sort. En l’últim any l’entitat, que treballa amb persones amb problemes de salut mental, ha detectat una persona sense llar, una que viu en un hostal i cinc en situació d’habitatge insegur. 

L’Oficina d’Habitatge de l’ens comarcal gestiona uns 130 contractes de lloguer a través del programa de mediació. L’únic requisit pel propietari és que el preu estigui per sota de mercat. 

L’Ajuntament de Sort assegura que es treballa en una ordenança per a regular el lloguer d’habitatges i també s’ultimen els tractes, amb el suport del Departament de Territori, per a la compra d’un edifici que va quedar aturat el 2008. 

El consistori ha rebut una subvenció amb la qual reformarà els antics pisos del mestre d’Altron i Seurí. 

Parlen al vídeo:

SERGI CAMÍ, COORDINADOR DEL CLUB SOCIAL PALLARS

GISELA ZAMAR, RESPONSABLE DE L’OFICINA D’HABITATGE DEL PALLARS SOBIRÀ

BALDO FARRÉ, ALCALDE DE SORT