MARXA NO-MIXTA A SORT PEL 8-M

Ahir al vespre es van iniciar les activitats per a la vaga del 8 de març al Pallars. A un quart de sis es van començar a reunir a la Plaça Major de Sort dones i persones d’identitats dissidents per a preparar les pancartes

Ahir al vespre es van iniciar les activitats per a la vaga del 8 de març al Pallars. A un quart de sis es van començar a reunir a la Plaça Major de Sort dones i persones d’identitats dissidents per a preparar les pancartes. Després es va fer la lectura d’un manifest que posava de relleu les desigualtats socials que existeixen i que, com a tot arreu, al Pallars també passen.

Pancartes preparades i manifest llegit, es va començar una marxa no-mixta pels carrers de Sort. L’exclusió dels homes CIS en aquesta activitat porta polèmica cada any al territori. Les organitzadores del Comitè de Vaga la defensen així:

La marxa es va acabar a la Plaça Major de nou, amb un micròfon obert en el qual es van llegir textos i compartir reflexions. També va haver-hi un espai per a nombrar les companyes d’arreu del món que es troben havent de lluitar per defensar-se en situacions de conflicte armat.

Parlen al vídeo: 

NÚRIA, MEMBRE DEL COMITÈ DE VAGA DEL 8M

JOANA, MEMBRE DEL COMITÈ DE VAGA DEL 8M