SORT INAUGURA EL NOU PARC DEL RIUET COINCIDINT AMB LO LLUMENER

Aquest dissabte s’ha celebrat la setena edició de Lo Llumener, el festival de literatures infantils i juvenils de Sort i que ha servit per inaugurar el remodelat parc del Riuet.

Després de mesos d’obres, Sort ha inaugurat aquest dissabte el nou parc del Riuet, un dels espais centrals de la població, que ha viscut una important remodelació. Tot i que encara falten alguns últims retocs i, de fet, no s’ha fet la inauguració oficial, el nou espai ja s’ha utilitzat com a escenari principal de la setena edició de Lo Llumener, el Festival Pirinenc de Literatures Infantils i Juvenils i també s’hi ha ubicat la Petita Fira d’Àlbums il·lustrats, on hi ha participat editorials especialitzades en literatura infantil i juvenil.

Al llarg del dia també s’han fet tallers i altres propostes escèniques, així com un espectacle a mig camí entre el cabaret i el monòleg irreverent, per als adults. A banda, un any més s’ha tornat a decorar el carrer Major amb la temàtica al voltant de la qual ha girat enguany el festival: l’univers.

Des del consistori s’ha destacat la tornada del festival a la normalitat després de 2 anys de pandèmia i de poder-ho celebrar al Riuet.

S’ha destacat la gran afluència de públic a les activitats i com tothom ha pogut gaudir de cada racó del parc del Riuet.

Parlen al vídeo:

SANDRA LOBÓN, COORDINADORA DE LO LLUMENER

PERE BÀSCONES, REGIDOR CULTURA SORT