SORT RECUPERA LA XOLLADA D’OVELLES DE SANT JOAN, ON VOL POSAR EN VALOR LA CULTURA RAMADERA

El parc del Riuet de Sort es va omplir el dia de Sant Joan al migdia de públic tant visitant com local que no es va voler perdre la tradicional Xollada d’ovelles, que enguany ha arribat a la trenta-unena edició.

El parc del Riuet de Sort es va omplir el dia de Sant Joan al migdia de públic tant visitant com local que no es va voler perdre la tradicional Xollada d’ovelles, que enguany ha arribat a la trenta-unena edició. Després de dos anys sense poder celebrar l’efemèride per la pandèmia, des de l’Ajuntament de Sort destaquen la importància de donar a conèixer i posar en valor la cultura ramadera.

S’ha destacat les ganes que hi havia de celebrar la xolla i que la presència tant de públic local com forà ho va corroborar. A més el fet que coincidís amb pont va facilitar encara més l’assistència de visitants.
Per amenitzar la festa també es va comptar amb la banda de música del Peirot. A banda, la fireta de Sant Joan també va acollir una desena de parades de productes agroalimentaris i artesans.

Parlen al vídeo: PERE BASCONES, REGIDOR DE CULTURA I COMUNICACIÓ