STEPHANIE WATTS S’INCORPORA AL CADÍ LA SEU PER REFORÇAR L’ATAC

La nova incorporació del Cadí La Seu, Stephanie Watts, ja entrena amb l’equip i podria debutar al Palau d’Esports, aquest diumenge, contra l’Spar Gran Canaria, en la dotzena jornada de la Lliga.

El Cadí La Seu ja prepara la dotzena jornada de la Lliga, contra l’Spar Gran Canaria. Stephanie Watts, el nou fitxatge del conjunt urgellenc, ha començat els entrenaments aquest divendres. L’entrenador, Jordi Acero, espera que sigui un reforç en l’aspecte ofensiu i en destaca la seva habilitat, tant el tir exterior com en l’interior. 

En dotzena posició a la Lliga, les blanc-i-blaves, buscaran pujar en la classificació, davant les rivals, que es troben en vuitè lloc, amb només una victòria d’avantatge.  

El conjunt treballa aquests dies per millorar aspectes ofensius i evitar que els rebots o les pilotes perdudes, acabin decidint el resultat al marcador. 

El partit entre el Cadí La Seu i l’Spar Gran Canaria tindrà lloc aquest diumenge, a les 12h del migdia, al Palau d’Esports. La cita es podrà seguir en directe per Pirineus TV. 

Parlen al vídeo:

JORDI ACERO, ENTRENADOR CADÍ LA SEU