TANCA EL CINEMA AVINGUDA DE PUIGCERDÀ I AL SEU LLOC S'HI CONSTRUIRAN PISOS EXCLUSIUS

El Cinema Avinguda de Puigcerdà tancarà definitivament les seves portes a finals d'estiu. Les dificultats que travessa des de fa temps el sector fa que el negoci sigui inviable. al Al seu lloc es construirà un bloc de pisos exclusius.

El Cinema Avinguda de Puigcerdà tancarà definitivament les seves portes a finals d'estiu. Les dificultats que travessa des de fa temps el sector fa que el negoci sigui inviable. Així, doncs, els dos socis de l'últim cinema que queda a la vila i a la comarca han decidit tancar.

L'edifici l'ha adquirit una promotora que preveu enderrocar-lo i construir al seu lloc un bloc de pisos de luxe. De fet, ja ha penjat a la façana un cartell de grans dimensions on hi diu que construirà “19 exclusius habitatges amb terrassa, amb interiorisme nòrdic, pàrking i traster”

El mític cinema Avinguda es va inaugurar el 1962 i consta d'una única sala amb més de 500 butaques. Actualment projecte cinema els caps de setmana i períodes festius com Nadal i també al llarg del mes d'agost.

Recordem que el teatre del Casino Ceretà també s'hi projectaven pel·lícules, ja que els mateixos propietaris del cinema Avinguda tenien llogat aquest espai. Quan el teatre va passar a ser de propietat municipal, fa més d'un any, van deixar de projectar-hi films Així, doncs, en poques setmanes a Cerdanya ja no hi haurà cap sala de cinema en actiu.