SERRA LAMENTA LA POCA TRANSPARÈNCIA QUE HA TINGUT EL PROCÉS DE NEGOCIACIÓ ENTRE JUNTS I FUTUR

: Joan Manel Serra creu que el pacte entre Junts i Futur per Puigcerdà “era una opció que podia passar”, però lamenta la poca transparència que ha tingut el procés de negociació de les altres dues formacions.

Joan Manel Serra creu que el pacte entre Junts i Futur per Puigcerdà “era una opció que podia passar perquè al final són les regles del joc”, però lamenta la poca transparència que ha tingut el procés de negociació de les altres dues formacions. El cap de llista i part de l'equip d'Impulsem Puigcerdà ERC han volgut valorar aquest divendres el govern de coalició que governarà l'ajuntament de la capital cerdana els propers quatre anys, amb una alcaldia compartida entre Jordi Gassió de Junts i Francesc Armengol de Futur per Puigcerdà. Recordem que, tot i ser la llista més votada, obtenint 5 regidors per davant dels quatre i quatre Junts i Futur, ERC tornarà a quedar-se a l'oposició.

Serra ha explicat que va ser el seu equip qui va iniciar les converses per formar govern però que ja des d'un inici la posició de les altres dues llistes va ser “inamobible”. Així, Serra ha detallat que des de Junts “exigien” una alcaldia compartida de dos anys cadascú i que això no els feia sentir “còmodes”. Pel que fa a les negociacions amb Futur, aquestes van estar marcades per les al·legacions que hi ha presentades al sector de la Pedragosa, segons ha assegurat el republicà.

Serra ha afegit que quedar-se fora de govern “no és una derrota, sinó una desil·lusió”. També creu que d'aquesta situació “en sortiran reforçats”.

Per últim, el republicà ha estès la mà al futur govern puigcerdanès.

Parlen al vídeo:  JOAN MANEL SERRA, CAP DE LLISTA ERC PUIGCERDÀ