TANCAT EL PARC DEL PINELL DE TREMP PELS DANYS PER VENT

Una violenta tempesta que ha creuat aquest dimarts a la tarda bona part del Pirineu ha provocat diversos incidents, especialment al Pallars Jussà. I en alguns casos ha calgut la intervenció dels Bombers.
El parc del Pinell de Tremp ha estat una de les zones més afectades i quedarà uns dies tancat fins que es pugui retirar els arbres de grans dimensions caiguts i comprovar l’estat de la resta.

S’ha contactat amb tres empreses de la zona per col·laborar amb la brigada municipal en la retirada d’arbrat i de moment l’ajuntament no té calculat el cost que els suposarà els danys causats
També s’ha hagut d’ajornar l’obertura de la piscina municipal prevista per aquest dimecres, que s’espera poder obrir dijous.
Just en acabar la tempesta, Tremp va activar la brigada municipal per retirar de la via pública tots els objectes desplaçats o trencats, i també hi ha hagut nombrosos danys en finques particulars.
Des del Servei Meteorològic de Catalunya han apuntat que a Tremp s’han assolit ratxes de vent de 94 quilòmetres per hora i a la Pobla de Segur, de 73,4, a banda de la gran quantitat de pluja caiguda en pocs minuts.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP