TERCERA VICTÒRIA PEL CADÍ LA SEU A L’EUROCUP WOMEN

El Cadí La Seu ha remuntat ràpidament un inici de partit ajustat contra el Grengewald i ha finalitzat per 54 a 90. Les urgellenques s’emporten la tercera victòria de l’EuroCup Women i es centren, ara, en el següent partit de Lliga.

El Cadí La Seu s’emporta la tercera victòria a l’EuroCup Women davant el Grengewald, a Luxemburg, tot i l’inici de partit ajustat que ha tancat el primer quart, per 14 a 13, amb les urgellenques un punt per sota al marcador. La bona dinàmica de grup ha fet capgirar el resultat i Tunstull, amb cinc punts seguits, ha guanyat distància, i la cita ha arribat a la mitja part amb avantatge pel Cadí, per 24 a 41.

Bona sortida a pista de les blanc-i-blaves en la segona part, que s’han situat vint punts per sobre el marcador i al final del tercer quart, el partit s’ha sentenciat, per 33 a 65. Les del Cadí no han abaixat intensitat i han sumat punts, per tancar el partit, amb un resultat final de 54 a 90.

Tornada a la Seu d’Urgell amb els objectius posats en el darrer partit de la Lliga abans de l’aturada, contra el Lointek Gernika.

Parlen al vídeo: JORDI ACERO, ENTRENADOR CADÍ LA SEU