THE TYETS, FIGA FLAWAS, GUILLEM GISBERT, ANTÒNIA FONT I ELS CATARRES, AL TME

Els organitzadors del Talarn Music Experience han donat a conèixer aquest dijous al matí la totalitat del cartell de la vuitena edició, que tindrà lloc del 18 al 21 de juliol de l’any que ve. Després d’anunciar fa unes setmanes l’actuació d’Antònia Font, ara s’ha confirmat la presència d’altres grups i cantants de primer nivell, com The Tyets, Figa Flawas, Guillem Gisbert i Els Catarres. 

Per fer possible un cartell d’aquesta magnitud, el festival compta amb el suport de diversos patrocinadors privats i també d’administracions públiques, com la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal del Pallars Jussà o l’Ajuntament de Talarn. Des de les institucions remarquen que es tracta d’un esdeveniment d’alt valor per a la comarca i posen en valor l’aposta feta pels seus impulsors.

El festival tornarà a tenir lloc a Lo Quiosc, al costat del pantà de Sant Antoni. A banda d’habilitar l’aparcament del CITA, enguany s’intentaran oferir busos llançadora des de Tremp, amb una freqüència de 15 minuts, per promoure un transport més sostenible. 

Parlen al vídeo:

RAMON MITJANA, DIRECTOR DEL TALARN MUSIC EXPERIENCE

ÀLEX GARCIA, ALCALDE DE TALARN