TÍRVIA VINCULA UN LLOC DE FEINA I HABITATGE PER ATRAURE PRIMERS RESIDENTS AL POBLE

L’Ajuntament de Tírvia, al Pallars Sobirà, va treure a concurs una de les places d’agutzil de la brigada del municipi que ha quedat vacant i aprofita per intentar atraure una família amb fills al poble.

L’Ajuntament de Tírvia, al Pallars Sobirà, va treure a concurs una de les places d’agutzil de la brigada del municipi que ha quedat vacant i aprofita per intentar atraure una família amb fills al poble. S’ha ofert un dels habitatges que el consistori té en propietat amb lloguer social perquè la família hi pugui viure tot l’any i a més els infants puguin assistir a l’escola que hi ha al municipi.

Actualment, l’escola de Tírvia compta amb vuit infants, no gaire per sobre del llindar que estableix el departament d’Educació per mantenir una escola oberta, que se situa en cinc alumnes. De manera que el consistori vetlla per fixar població a la zona.

L’oferta ha tingut molt bona acollida i han estat moltes les persones que s’han presentat a l’oferta del lloc de treball que es va tancar a finals de maig i que es resoldrà en breu.

Parlen al vídeo: JOAN FARRERA, ALCALDE DE TÍRVIA