TORNA LA TRADICIONAL FIRA ‘PALLARS TERRA DE CORDER’ DE TREMP

Torna la Fira Pallars Terra de Corder, un esdeveniment on es promociona aquest producte de proximitat i els seus beneficis, però també es posa en valor la cria i el maneig d’aquest animal, molt arrelat a les explotacions pallareses. Se celebrarà els dies 4 i 5 de maig a Tremp.

Torna la Fira Pallars Terra de Corder, un esdeveniment on es promociona aquest producte de proximitat i els seus beneficis, però també es posa en valor la cria i el maneig d’aquest animal, molt arrelat a les explotacions pallareses. Se celebrarà els dies 4 i 5 de maig a Tremp. Al llarg dels dos dies els visitants podran gaudir de parades de productes agroalimentaris, i degustar i conèixer les elaboracions fetes al territori.

Pallars Terra de Corder vol ser un espai de celebració dels productors. Inclourà una exposició de la maquinària que utilitzen, com ara els tractors, i també de les races autòctones de corder, sense que pugui faltar la ovella xisqueta, l’emblemàtica de la zona.

A la Fira també hi haurà actuacions de música tradicional, activitats infantils i tallers vinculats a l’elaboració de productes derivats del corder. Dissabte al vespre es podrà gaudir del Pallars Food Fest, un aparador de gastronomia acompanyada de vins i de cerveses pallareses. I el diumenge al migdia el dinar Pallars Terra de Corder, que enguany preveu servir 700 racions. 

Parlen al vídeo:

SÍLVIA GÒMEZ. ALCALDESSA DE TREMP

JAUME EVADÍA. MESTRE ARTESÀ, CANSELADER I XARCUTER