TOT A PUNT PER LA 26a EDICIÓ DE LA FIRA DEL LLIBRE DEL PIRINEU

Organyà ja té a punt el programa d’actes de la vint-i-sisena Fira del Llibre del Pirineu, que tindrà lloc a la vila de les Homilies del 2 al 4 de setembre. Com a novetats hi ha l’estrena d’un nou espai dedicat als il·lustradors de llibres del Pirineu i es recuperen la Carrerada de Llibres i la visita literària a l’Organyà històric, després del parèntesi per la pandèmia.

Organyà ja té a punt el programa d’actes de la vint-i-sisena Fira del Llibre del Pirineu, que tindrà lloc a la vila de les Homilies del 2 al 4 de setembre. Com a novetats hi ha l’estrena d’un nou espai dedicat als il·lustradors de llibres del Pirineu i es recuperen la Carrerada de Llibres i la visita literària a l’Organyà històric, després del parèntesi per la pandèmia. Les homilies modernes seran escrites i llegides per l’escriptora Sílvia Soler i per la presidenta del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts i també escriptora, Vinyet Panyella.
A la Fira hi participaran, amb estand propi, 27 editorials i llibreries. L’espai firal estarà situat al centre històric d’Organyà. A l’escenari de la plaça s’hi faran la majoria d’actes, mentre que al peu del carrer del Mig hi haurà l’escenari de les activitats adreçades al públic familiar.
Prop de trenta escriptors passaran per l’escenari de la Plaça per presentar els darrers llibres que han publicat. I a l’escenari del carrer del Mig presentaran els seus contes infantils sis escriptors més. Dissabte al vespre es farà la lectura de les homilies modernes i el lliurament dels Premis Literaris Homilies d’Organyà.
A banda hi ha diverses actuacions musicals.