TOT NÒRDIC ESPERA BONES VENDES DEL FORFET DE TEMPORADA EN PROMOCIÓ

La Mancomunitat de Municipis per a la Promoció de l’Esquí Nòrdic espera bones vendes del forfet de temporada, que fins el 19 de novembre s’ofereix en promoció amb un 25% de descompte al preu.

La Mancomunitat de Municipis per a la Promoció de l’Esquí Nòrdic espera bones vendes fins el 19 de novembre, data límit per adquirir el forfet de temporada amb un 25% de descompte. Actualment l’abonament es pot adquirir a un preu de 120 euros per adults i 60 euros per infants i majors de 65 anys. La promoció del forfet és un dels moments importants de venda, juntament amb l’arribada de les primeres nevades de la temporada, que esperen que sigui bona.  

Els últims anys hi ha hagut un augment de practicants de raquetes i esperen aquesta temporada consolidar les estacions com un reclam per aquesta modalitat. 

L’abonament de temporada permet accés il·limitat a les set estacions de Tot Nòrdic, un dia d’esquí a les estacions d’alpí gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat; i descomptes en estacions franceses. 

Parlen al vídeo: IMMA OBIOLS, TÈCNICA DE TOT NÒRDIC