UN ITINERARI FORESTAL A LA FINCA DE LES MORERES DIVULGA LA GESTIÓ DELS BOSCOS

Un itinerari forestal a la finca de les Moreres divulga els efectes positius de la gestió sostenible dels boscos. Una ruta guiada pel recorregut, l’11 de novembre, donarà el tret de sortida a les Jornades de Conservació del Medi Natural.

La creació d’un nou itinerari forestal a la finca de les Moreres vol donar a conèixer entre la població els efectes positius la gestió sostenible dels boscos. La proposta, desenvolupada per Lignus Enginyes, esdevé un nou recurs turístic i educatiu pel municipi i la comarca. 

L’itinerari és un projecte pioner que mostra diferents actuacions al llarg del recorregut per crear masses madures. Durant la ruta es pot veure el tractament de restes vegetals, l’avanç del bosc de roure i alzina, zones sense intervenció, la creació d’espais oberts i massa mixta de pins, alzines i roures. 

En el marc de les Rutes Guiades a Peu s’organitza una sortida per l’itinerari, aquest dissabte, 11 de novembre. L’activitat donarà el tret de sortida a les Jornades de Conservació del Medi Natural, que es celebren el 18 i 19 de novembre, a la Seu d’Urgell.