TOT NÒRDIC REBRÀ 1.7 MILIONS D’EUROS PER TRANSFORMAR-SE EN DESTINS TURÍSTICS SOSTENIBLES

Les estacions de Tot Nòrdic rebran 1.7 milions d’euros, dels fons Next Generation, per transformar-se en destins turístics sostenibles. Durant 4 anys es durant a terme accions en quatre àmbits diferents.

La Mancomunitat de Municipis per a la promoció de l’esquí nòrdic rebrà 1,7 milions d’euros, dels fons Next Generation, per transformar les estacions segons el Pla de Sostenibilitat Turística. Aquest està previst que s’executi al llarg de quatre anys, amb l’objectiu que les instal·lacions es posicionin com a destins turístic sostenibles, tant a l’hivern com a l’estiu. 

Les actuacions s’han definit en quatre àmbits. Pel que fa a la transició verda i ecològica, s’hi contemplen millores en la captació d’aigua o instal·lacions de paravents, per fer que s’acumuli la neu durant l’hivern. Per mitigar el canvi climàtic i incrementar la mobilitat sostenible s’han definit actuacions per millorar l’eficiència energètica. 

Dins el pla també s’hi inclouen mesures per a un desplegament digital; que permeti la venda online de forfets, el control d’accés a pistes i el lloguer de material; així com actuacions en competitivitat, amb una campanya de promoció.