TREMP ACTUALITZA LA TAXA DE L’AIGUA I L’INCREMENTA PER COMPLIR AMB L’ACA

El ple de l’Ajuntament de Tremp ha aprovat aquest dilluns l’increment de la taxa de l’aigua. Des de l’any 2009 no s’actualitzaven els preus i des de l’equip de govern han apuntat que, d’acord amb les directrius de l’Agència Catalana de l’Aigua, aquest increment era necessari. Han explicat que la tarifa de l’aigua no està equilibrada amb els costos que genera la prestació del servei, acumulant un dèficit de prop de 139.000 euros en la seva gestió que ha d’assumir íntegrament l’Ajuntament de Tremp.

Aquesta actualització suposarà que, de mitjana, cada llar passi a pagar uns 9 euros més trimestralment. Des de Junts i Esquerra han assegurat compartir l’objectiu final de l’increment, però hi han votat en contra en assegurar que no han pogut participar en la decisió i que no comparteixen com s’ha fet la pujada.

L’únic regidor d’Ara Tremp, en canvi, ha votat a favor de la mesura.

Des de l’equip de govern han posat en valor que en aquests primers quatre mesos de mandat ja han dut a terme un seguit d’actuacions que han permès reduir el dèficit. L’increment serà efectiu a partir de la factura del juny que ve.

Parlen al vídeo:

QUIM DELGADO, JUNTS PER TREMP

MARIA PILAR CASES, ESQUERRA

SÍLVIA ROMERO, ALCALDESSA DE TREMP

PEP FILLAT, ARA TREMP