TREMP APROVA UN PRESSUPOST DE 5,9 MEUR PER AL 2022

L’Ajuntament de Tremp ha aprovat en el ple d’aquest dilluns al vespre un pressupost de poc més de cinc milions nou-cents mil euros. L’aprovació ha comptat amb els vots a favor de l’equip de govern, Esquerra i Junts, i amb l’abstenció de Compromís per Tremp. El grup a l’oposició ha retret que sigui un pressupost domèstic i continuista, sense ambició per inversions.

Per la seva banda, l’equip de govern ha destacat que es tracta d’un pressupost realista, amb els diners assegurats que ara es tenen sobre la taula i que a mesura que vagin sortint subvencions on acollir-se ampliaran la xifra i les inversions amb modificacions de pressupost. També ha remarcat que l’any passat amb les modificacions es va augmentar més d’un milió el pressupost inicial. Actualment de les inversions se’n destaca dos partides que sumen uns 400.000 euros i que van destinades a la urbanització de l’entorn de les cases de l’estació de tren i a la construcció d’un nou pou d’abastament d’aigua al nucli de Tremp.

Al ple també s’han aprovat 2 mocions. Una per unanimitat a favor del manifest de Som Escola i una altra amb els vots a favor de l’equip de govern on es demana aclarir la veritat sobre els atemptats de Barcelona i Cambrils l’agost del 2017.

Parlen al vídeo: 
SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU DE COMPROMÍS PER TREMP
MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP