TREMP ATURA LES LLICÈNCIES DE PARCS FOTVOLTAICS PER MODIFICAR EL POUM

Tremp ha aprovat la suspensió de les llicències per la implantació de plantes fotovoltaiques de forma temporal al municipi lligat a l’aprovació de la modificació puntual de POUM per regular de la implantació d’energies renovables en sòl no urbanitzable.

Tremp ha aprovat la suspensió de les llicències per la implantació de plantes fotovoltaiques de forma temporal al municipi lligat a l’aprovació de la modificació puntual de POUM per regular de la implantació d’energies renovables en sòl no urbanitzable. Aquest punt s’ha tractat en un ple extraordinari aquest dijous i ha comptat amb els vots a favor de l’equip de govern i l’abstenció de l’oposició.

També s’ha explicat que es paralitza llicències perquè la proposta que es fa és més restrictiva que el document actual i que la paralització és d’un any perquè és el termini que hi ha per fer la modificació, que s’espera que aconsegueixi el consens dels tres grups municipals.
El grup de Compromís per Tremp s’ha abstingut perquè consideren que l’ajuntament va tard, que ells ja fa 18 mesos que ho van demanar, i que ara s’ha fet de forma poc treballada.

D’altra banda, s’ha aprofitat aquest ple extraordinari per aprovar, en aquest cas per unanimitat, l’adhesió al pla comarcal de polítiques de gènere i LGBTI 2021-2024.

Parlen al vídeo:

MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP

SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU DE COMPROMÍS PER TREMP