ÚLTIMS DIES PER PARTICIPAR A LA CAMPANYA COMPRA I GUANYA

Últims dies per participar a la campanya Compra i guanya. Una campanya d’incentivació del comerç local que enguany arriba a la dotzena edició i que Tremp hi participa des de fa 4 anys. Fins al dia 30 de juny hi ha temps per dipositar les butlletes als establiments adherits.

Últims dies per participar a la campanya Compra i guanya. Una campanya d’incentivació del comerç local que enguany arriba a la dotzena edició i que Tremp hi participa des de fa 4 anys. Fins al dia 30 de juny hi ha temps per dipositar les butlletes als establiments adherits, i aquest any també és pot omplir de forma digital.

La campanya s’organitza a través de la Xarxa de Barris i compta amb 33 municipis participants, de manera que hi ha un total de 1122 premis, que consisteixen en estades als pobles adherits.

Aquesta campanya té una doble vessant: per una banda s’incentiva la compra al comerç local per part dels propis veïns i veïnes, però per altra, la rebuda de visitants a la localitat fa que es doni a conèixer el patrimoni i, en conseqüència aquest comerç, entre els turistes.

Parlen al vídeo:

LAIA FIGUERA, TÈCNICA DE PROMOCIÓ LOCAL I COMERÇ DE TREMP