SORT RECUPERARÀ L’EXHIBICIÓ DE XOLLADA D’OVELLES PER SANT JOAN

Aquest divendres, coincidint amb la festa de Sant Joan, Sort celebrarà la tradicional Xollada d’Ovelles amb tisora i la trenta-dosena fireta de Sant Joan. Un esdeveniment molt arrelat a la capital del Pallars Sobirà i que enguany es recupera després de dos anys aturat per la pandèmia.

Aquest divendres, coincidint amb la festa de Sant Joan, Sort celebrarà la tradicional Xollada d’Ovelles amb tisora i la trenta-dosena fireta de Sant Joan. Un esdeveniment molt arrelat a la capital del Pallars Sobirà i que enguany es recupera després de dos anys aturat per la pandèmia. En aquesta ocasió però, no es trobarà al seu emplaçament habitual per les obres de remodelació a la part nord del Parc del Riuet, així que la mostra s’ha desplaçat a la part sud del parc.
A banda de l’exhibició de xolla a les 12 del migdia i el mercat de productes agroalimentaris i artesans que estarà obert de les 10 del matí a les 9 del vespre, també es comptarà amb l’humor pallarès de l’Esperanceta i les cançons tradicionals de “La banda del Peirot”.