TREMP DETECTA 20 FUITES A LA XARXA D’AIGUA DE LA CIUTAT

L’Ajuntament de Tremp ha detectat fins a 20 fuites d’aigua a la xarxa d’aigua de la ciutat. Així ho ha donat a conèixer l’equip de govern durant el ple municipal celebrat aquest dilluns. Justament per fer front a situacions com aquestes i millorar l’eficiència en l’ús de l’aigua, el consistori ha anunciat la implantació d’un seguit de mesures.

En el ple d’aquest dilluns també s’ha dut a votació una moció, presentada per Junts per Tremp, de rebuig a la sentència contra l’exconseller d’Interior, Miquel Buch, i un sergent dels Mossos d’Esquadra, per l’escorta del president Puigdemont. Aquesta, però, no s’ha aprovat, a causa dels vots en contra del grup de Compromís per Tremp, a l’equip de govern.

Romero ha explicat que hi han votat en contra perquè es tracta d’una declaració política que sobrepassa l’àmbit d’actuació del municipi de Tremp. Ha afegit que la institució no es pot posicionar sobre una sentència judicial, per més que els regidors, a títol personal, puguin tenir la seva opinió al respecte. Uns arguments, però, que han lamentat els grups de Junts i d’Esquerra

Parlen al vídeo: 

SÍLVIA ROMERO, ALCALDESSA DE TREMP

QUIM DELGADO, PORTAVEU DE JUNTS PER TREMP

MARIA PILAR CASES, PORTAVEU D’ERC A TREMP