TREMP DINAMITZA EL COMERÇ LOCAL AMB UN ESDEVENIMENT LÚDIC I COMERCIAL

La plaça Capdevila de Tremp es va omplir de gom a gom divendres al vespre per començar un cap de setmana donant un impuls al comerç local. Es va celebrar el Tremp Market, un esdeveniment organitzat pel Comerç Associat de Tremp i que vol donar a conèixer el comerç local de la ciutat al mateix temps que oferir als veïns i veïnes un espai de trobada i diversió.

Abans de l’aturada per la pandèmia, l’entitat ja havia organitzat algunes edicions de Shopping Night i enguany ho ha reconvertit en Tremp Market. La idea és cada estiu fer una acció com aquesta per treure les botigues al carrer i apropar-les als clients. A més cada any s’organitza en un espai diferent del poble per tal de dinamitzar també la zona on s’ubica l’esdeveniment.
En aquesta edició s’ha pogut trobar productes i serveis ben diversos: des de llibres, roba, calçat, complements, alimentació, begudes, serveis de restauració, perruqueria, estètica, … tots ells oferta comercial de Tremp, que han complementat amb demostracions i ofertes exclusives per a l’ocasió.
L’associació de comerciants de Tremp ha crescut força els darrers anys i ja compta amb una seixantena de socis. Al llarg de l’any duen a terme diverses accions de dinamització comercial, on en destaca les campanyes de  Nadal i d’estiu, a més de col·laborar amb les diverses activitats culturals que es fan al poble i amb les entitats que les organitzen.
L’activitat també ha comptat amb la col·laboració del programa de dinamització comercial de l’Ajuntament de Tremp.

Parlen al vídeo: MAITE RAMONEDA, PRESIDENTA CAT