TREMP HA REIVINDICAT AQUEST CAP DE SETMANA EL PALLARS COM A “TERRA DE CORDER”

Tremp ha celebrat aquest cap de setmana la Fira Pallars Terra de Corder. L’Ajuntament ha decidit unificar en un sol esdeveniment el que fins ara es feia en dos actes separats: la Fira multisectorial de Primavera i la festa Pallars Terra de Corder amb la finalitat de potenciar un producte molt característic de la zona com és el corder i els seus derivats.
En aquest esdeveniment s’ha volgut implicar a tots els productors i elaboradors vinculats al corder.
L’acte que va donar el tret de sortida al certamen va ser l’esmorzar de fira, a base de girella amb cap i pota, preparat pel xef Sergi de Meià.
A la rambla Doctor Pearson, a banda dels elaboradors de productes agroalimentaris i artesans, també s’hi va poder veure la primera Mostra de Formatges d’Ovella dels Pirineus.
S’ha recuperat el Pallars Food Fest dissabte al vespre, amb la participació de vint restauradors i productors de la comarca i diumenge el setè dinar popular Pallars Terra de Corder va tancar els actes del cap de setmana dedicats a la promoció del corder i els seus productes derivats.